Clubul sportiv Shinpo

Clubul sportiv Shinpo - 4.9 out of 5 based on 31 votes
Evaluare utilizator: / 31
Cel mai slabCel mai bun 

In primul rand, ce inseamna SHINPO?
Ei bine SHINPO in traducere libera inseamna "Progres".

Viziunea

Viziunea clubului sportiv SHINPO este aceea de a pune in valoare omul.
In viziunea noastra noi il dorim a fi: - Direct; - Interesat; - Angajat; - isi va starni dorinta de a deveni mai bun - Intelectual - Social si nu in ultimul rand sa aibe o conditie fizica excelenta. In cadrul academiei de arte martiale Shinpo din Bucuresti se practica Kickbox, Muay Thai si Jiu Jitsu.

Misiunea

SHINPO este aceea de a dezvolta fiecarui cursant placerea de a se misca, antrena si lupta in sistem de autoaparare si competitional. Astfel incat la finalul antrenamentului sa simta ca si-a pus inca o caramida la baza castelului cunoasterii sale.

Valorile

Copii care practica artele martiale si invata intr-o scoala buna, foarte rar abuzeaza de tehnicile invatate in sala. In realitate antrenamentul de arte martiale il formeaza pe individ sa se respecte pe el insusi si pe cei din jurul sau.

Le vom construi increderea in sine, disciplina is o atitudine pozitiva. Structura de invatare a artelor martiale ii promoveaza gradat sa fie din ce in ce mai buni, asta ii face sa se concentreze pentru a-si atinge scopul propus si sa isi depaseasca limitele. De asemenea ne dorim ca toti cursantii nostrii sa cunoasca bucuria de a se simti puternici atat fizic cat si mental si sa aibe satisfactia implinirii.

Vino sa vezi sau sa participi pla antrenamentele de kickbox Shinpo