FORGOT YOUR DETAILS?

Imagini de la cursurile de kickboxing pentru copii SHINPO

Kickboxing Copii

Cursuri Kickboxing pt. copii in Bucuresti

Gasiti calea catre concentrare si incredere in sine!

Kickboxing Copii Bucuresti - Maria practicanta de kickboxing la ShinpoCa parinte, cunoasteti potentialul enorm pe care copilul dumneavoastra il are dar cateodata poate va ingrijorati ca nu vor profita la maxim de talentul cu care au fost inzestrati natural. Poate nu se poate concentra indeajuns sau poate nu are destul autocontrol. Sau poate e timid si lipsit de incredere insine. Aici intervine clubul SHINPO si face o adevarata diferenta.

Ajutam copiii sa isi atinga potentialul maxim in viata!
La clubul SHINPO suntem pasionati de ceea ce facem pentru ca vedem in fiecare zi cum studiul artelor martial iti pot transforma viata.Programele noastre de Kickboxing pentru copiii de la 6 ani in sus sunt unice pentru ca in acestea combinam un curriculum impresionant de arte martiale si o dezvoltare a caracterului de neegalat.

Suntem clubul potrivit pentru familia ta!
Daca sunteti dedicati sa va ajutati fiul sau fiica sa isi atinga potentialul in toate aspectele vietii, atunci SHINPO vi se potriveste perfect.Daca nu aveti obiective clare pentru copilul vostru si doar vreti o activitate care sa ii umple timpul liber atunci nu suntem echipa potrivita pentru dumneavoastra.

Kickboxing-ul ii poate mari puterea de concentrare a copilului dumneavoastra!
Kickbox-ul ajuta copiii sa se concentreze mai bine, deoarece invatarea loviturilor noi, blocajelor si a posturii necesita concentrare. Copiii invata deasemenea cat de important este sa fie atenti la miscarile oponentilor.

Ajutati-va copilul sa isi construiasca increderea in sine!
Artele martiale dezvolta increderea copiilor astfel incat sa fie in stare sa proiecteze o aura de putere si sa se asigure ca nu sunt tinte usoare.

copil practicant de kickboxingImbunatatiti disciplina copiilor dumneavoastra.
Lectiile de kickbox pentru copii au o structura clara si consistent care ii ajuta sa inteleaga ce comportamente sunt acceptabile atat la sala cat si in viata de zi cu zi.

Ajutati-va copiii sa ii trateze pe ceilalti cu mai mult respect.
La SHINPO invatam copiii ca toata lumea merita respect si ca nimeni nu merita sa fie subestimat. De asemenea pentru a fi respectat trebuie sa te respecti pe tine.

Dati-le o sansa sa isi exerseze auto-controlul
Kickboxingul ii invata sa fie constienti de propriile ganduri si emotii, ii antreneaza sa isi controleze propriile ganduri si emotii si sa isi controleze impulsurile negative care ar face o situatie sa degenereze catre conflict sau violent.

Dezvoltati abilitatile de lider ale copilului.
La SHINPO invatam elevii sa fie lideri.Pe masura ce avanseaza, invata importanta de a-I ajuta pe elevii mai noi sa invete si sa devina un model pentru acestia.

Invatati-va copilul sa se apere!
Tehnicile de autoaparare sunt o parte foarte importanta a cursurilor noastre. Cand copiii invata cum sa se apere vor proiecta natural o imagine de incredere in sine si nu vor fi o tinta usoara pentru batausi.

Indiferent de motivul pentru care vreti sa ii aduceti la clubul SHINPO

Kickboxing, vrem sa va ajutam sa va decideti. Suntem increzatori ca va putem ajuta copilul sa se dezvolte din toate punctele de vedere! Pentru mai multe detalii si inscrieri sunati la 0720-722-667

TOP