FORGOT YOUR DETAILS?

Kickboxing Fete

Cursuri de kickboxing pentru fete in Bucuresti atat pentru avansati cat si pentru incepatori. Vezi programul , tarifele si rezultatele obtinute aici.

In ce consta antrenamentul de Kickboxing pentru fete?

Antrenamentul de kickbox de la clubul SHINPO nu este doar un antrenament normal de box cu cateva lovituri de picior. Antrenamentul nostru intens de kickbox este o experienta cardio puternica care combain boxul, kickboxul, tonificarea si rutine de definire musculara.

Vei dobandi muschi, forta si incredere in sine cu antrenamentul nostru de kickbox, creat sa arda 1000 de calorii cand este executat la intensitate maxima. Credeti-ne , o data ce veti veni la unul din antrenamentele noastre , veti sti ce inseamna sa te impingi catre succes.

Esti gata de un antrenament de kickbox la clubul SHINPO? Sunati la 0720 722 667 si afla cum poti beneficia de primul antrenament gratuit! Alatura-te clubului SHINPO la antrenamentul de kickbox si vei experimenta:

Incalzire – 15-20 de minute

In primul rand, vei invata cum sa iti infasori mainile corect in asa fel incat sa nu te ranesti in timpul antrenamentului.Apoi, vei

pune bazele antrenamentului tau de kickbox facand o serie de exercitii de stretching pentru a-ti pregati corpul pentru antrenamentul intens cardio care urmeaza.

Kickboxing – 30 de minute

Dupa incalzire, antrenorul va demonstra bazele boxului si ale kickboxului incluzand lovituri de picior frontale, lovituri prin rotire, crosee, directe si uppercuturi. Vei simti caldura in timp ce te tonifici si iti maresti forta cu fiecare pumn si lovitura de picior.

Incheiere antrenament – 15 minute

Dupa antrenamentul de 30 de minute, vei face o serie de exercitii de definire si de tonifiere. Te vor ajuta sa iti reglezi ritmul cardiac dar in acelasi timp sa lucrezi multe grupe de muschi.

Un antrenament de kickbox pentru toata lumea

La clubul SHINPO incurajam toti membrii sa se antreneze tare dar nu punem presiune pe nimeni. Putem ajuta intensitatea antrenamentului tau in functie de nivelul de fitness pe care il ai la momentul respectiv. Cu fiecare ora de antrenament vei vedea cum kilogramele in plus si grasimea se topesc rapid.

Upgradeaza-ti programul de fitness astazi!Suna la clubul SHINPO – 0720 722 667
si afla despre programul nostru de kickbox.

*Fasele si manusile sunt necesare pentru antrenament.

TOP